varilec

(Datum objave prostega delovnega mesta: 1.9.2023)

 

V podjetju TONI INOX d.o.o. izdelujemo gostinsko opremo iz nerjaveče pločevine po meri naročnika. Pri delu dajemo veliko pozornost detajlom, vsakega projekta pa se lotimo z individualnim pristopom, sodelovanjem in spoštovanjem dogovorjenih rokov. V več kot 35 letih izdelovanja gostinske opreme smo pridobili izkušnje, ki nam omogočajo uresničiti tudi najbolj zahtevne projekte.

 

V proizvodnji gostinske opreme zaposlimo varilca, ki pozna TIG postopke varjenja. Na podlagi delavniških risb boste polizdelke iz nerjaveče pločevine AISI 304 s pomočjo TIG varjenja sestavljali v celoto.

 

Iščemo marljivega in poštenega kandidata, ki bo z običajnim uvajanjem v delovni proces dosegel samostojnost. Kandidatu, ki bo dosegal pričakovane rezultate in bo pokazal željo po nabiranju novega znanja, bomo omogočili dolgoročno zaposlitev.

Od vas pričakujemo:

* poznavanje TIG postopkov varjenja,
* poznavanje delavniških risb je prednost,
* delovne izkušnje na področju varjenja TIG so prednost,
* kolektivnost, nekonfliktnost, dinamičnost, poštenost,
* samostojnost, doslednost, natančnost, resnost in odgovornost. 


Ponujamo vam:

* delo v ambicioznem podjetju z vrhunskimi izdelki in visokim deležem izvoza na tuje trge,
* takojšnjo zaposlitev za določen čas s poskusnim delom z možnostjo podaljšanja oziroma sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas,
* delo v mladem, dinamičnem in urejenem delovnem okolju, kjer boste lahko uresničili svoje poklicne ambicije in razvili svoje sposobnosti,
* redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo,
* možnost osebnega in strokovnega razvoja ter napredovanja.

 

Če bi se želeli pridružiti našemu kolektivu, nam pošljite življenjepis s podatki o vašem dosedanjem delu na E-mail: ida.toni@toni-inox.com .

 

Prijave sprejemamo do vključno četrtka, 14.9.2023, na naveden e-mail naslov.