šank-Hiša-na-travniku

Hiša na Travniku

Dob pri Domžalah

Za Hišo na Travniku smo maja 2016 izdelali točilni pult s hlajeno vitrino za slaščice in hlajen retropult. Čelne plošče retropulta smo na zahtevo arhitekta izdelali v posebnem starinskem izgledu, ki ustreza celostni podobi lokala.

Posest Hiša na travniku je prostor za vodene vadbe, šport, rekreacijo ter sprostitev. Je prostor sredi narave in obsega 16.000 m2 površine.

Toni-oprema-Hood-Burger

Hood Burger

Vič & Tržica BTC & Nazorjeva ulica, Ljubljana

Hood Burger je zgodba o dveh ekonomistih, ki sta po končanem študiju neuspešno iskala zaposlitev. Tedaj sta prišla do spoznanja, da v Ljubljani ni mogoče dobiti pravega hamburgerja, zato sta se lotila razvijanja recepta za najboljši hamburger v Sloveniji. Jeseni leta 2012 sta ponosno odprla prvo stalno lokacijo na parkirišču trgovskega centra Interspar Vič, drugo pa maja 2016 na Tržnici BTC City v Ljubljani. Za oba kontejnerja smo v podjetju Gostinska oprema Toni izdelali profesionalno kuhinjsko opremo.

Toni-kontejner-Lars-Sven-Burger

Lars & Sven Burgers

Ljubljana-Rudnik & Ljubljana-Šiška

Za Lars&Sven Burgers smo izdelali kontejnersko kuhinjo, v kateri ponujajo hitro prehrano. V podjetju Lars&Sven uživajo v tem, kar počnejo, in strankam ponujajo to, česar si tudi sami strastno želijo – najboljše burgerje. Skrb za strankino dobro počutje ter priprava kakovostnega obroka sta njihovi prioriteti kot tudi sodelovanje z zgolj lokalnimi dobavitelji. Jeseni leta 2015 so odprli prvo lokacijo pred trgovino E’Leclerc na Rudniku v Ljubljani.